Polkupyörävakuutus

Turvallinen ja varma pyörän omistus Solid Insurancen vakuutuksella

Mikä on Solidin polkupyörävakuutus?

Solid Insurance on tällä hetkellä Pohjoismaiden suurin vakuutustenantaja ja rekisterinpitäjä polkupyörävakuutusten ja polkupyörärekisteröintien saralla. Teemme ennakoivaa työtä varmistaaksemme, että polkupyörän omistaminen on turvallista ja mukavaa.

  • Ehkäisee varkauksia – Varkaussuojatarran avulla varmistat, että pyöräsi on yksilöllisesti rekisteröity.
  • Löydät pyöräsi – Pyöräsi rekisteröidään automaattisesti Solid Insurancen rekisteriin, mikä lisää pyöräsi löytymismahdollisuuksia.
  • Korvaa – Jos pyöräsi varastetaan, maksamme kotivakuutuksesi omavastuun (enintään 1 000 euroa).

Epätavallisen vaivaton polkupyörävakuutus

Solid on Pohjoismaiden suurin polkupyörävakuuttaja. Kun ostat uuden polkupyörän yhteistyökumppaniltamme, sinulle tarjotaan polkupyörävakuutusta 12 tai 36 kuukaudeksi. Mitä hyvää tässä on? Pyörävakuutuksemme ansiosta sinun ei tarvitse maksaa nykyisen kotivakuutuksesi omavastuuta (enintään 1 000 euroa) jos pyöräsi varastetaan.

16 800 polkupyörävarkautta vuonna 2023

Vuonna 2023 ilmoitettiin noin 16 800 polkupyörävarkaudesta. Pyörävarkaudet aiheuttavat paljon vaivaa ja kustannuksia. Sinun on ostettava uusi pyörä, sekä maksettava kotivakuutuksesi omavastuu. Solid Polkupyörävakuutus vähentää taloudellista menetystäsi maksamalla sinulle kotivakuutusyhtiösi vähentämän omavastuuosuuden kokonaisuudessaan (max. 1 000 €).